Bértartás

Ami máshol luxus, az nálunk természetes…

boxok, karámok, csődörcsikók, rehab ménes, és hatalmas legelők.

 

Az 50 cm vastag kőfalú, ezért kiváló klímájú, világos és hangulatos istállóban 10,5 m2-es boxok, illetve hatalmas legelőn tartott ménesek várják a lovakat. A változatos domborzatú legelőknek, lekerített kisebb területeknek, illetve egyedi karámoknak köszönhetően csikóink és lovaink egészségesen fejlődnek, lábaik és tüdejük megerősödik, szervezetük ellenállóvá és erőssé válik.

l_szolg1 horse_riding_hungary_52

Lovad unatkozik, rossz szokásai vannak, esetleg gondot okoz számára a beilleszkedés? A nagy létszámú ménes egy igazságos társadalomként működik, ahol jó értelemben vett rend uralkodik. Ebben a környezetben több kisebb-nagyobb csoport alakul ki, ahol minden ló megtalálja a maga helyét, illetve a nagy legelők bebarangolása mellett elképzelhetetlen, hogy lovad unatkozzon vagy akár rossz szokásai alakuljanak ki.

image009 image003

Gondot okoz a csődörcsikód elhelyezése?

Nálunk külön csődörcsikó ménesben helyezheted el a lovadat, hogy sok-sok játék és küzdelem mellett erősödhessen és fejlődhessen ki a ménjellege!

bertartjatekos

Mi tudjuk, hogy a beteg és idős lovak sokszor egészen különleges figyelmet és eltérő tartási körülményeket igényelhetnek. Ezért hoztuk létre a rehab ménes”-t, ahol lovaink ideális feltételek mellett gyógyulnak, illetve élik a nyugdíjas éveiket. Kehes lovadról már lemondtak az orvosok vagy nem találjátok a sántaság okát? A természetközeli tartásmódnak és a kristálytiszta erdei levegőnek köszönhetően már több végstádiumban lévő kehes ló „jött vissza” és éli ma is lóéletét, illetve különböző mozgáskoordinációs és sántasági problémák oldódtak és oldódnak meg, rossz fogazatú lovak kondíciója jön helyre.

Bertartas4

Bértartásaink már 24.000 Ft / hó ártól elérhetőek!

Bővebb információk az Áraink menüpont alatt találhatóak.

Kapcsolattartó:

Marton Szilvia 70/411-52-33

Orbán Lajos Andor 70/272-00-96

maximumlovasklub@gmail.com