Szállás

Luxus wellness és lovaglás

 well2 well1

Luxus wellness pihenés egy, a Gerecse  hegység festői lankáin épült, “5 csillagos” apartman komplexumban, személyreszabott lovaglási prohgramokkal egybekötve.

separated

Borkultúra és lovaglás

 hilltop1 hilltop2 hilltop3

Borkultúra és lovaglás bázisa a Neszmély lankás dombjain található “4 -csillagos Bor Hotelben” található, mindössze 75 km-re Budapesttől,  Magyarország egyik hagyományos bortermelő régiójában működik a számtalan érmet és elismerést nyert borgazdaság mely méltán hires kitűnő borairól. A szálloda szobáiból csodálatos kilátás nyílik a Dunára, gyönyörködhetünk a lélegzetelállító naplementében, élvezhetjük a kiváló étterem szolgáltatásait.

 separated

Vonaltúra 

 Képkivágás1 image001

Az éjszakákat kényelmes hotel szobákban töltjük, ahová  aszemélyes felszerelést, illetve egyéb szükséges dolgokat autóval szállítjuk, majd távozás után vissza azokat a kiindulási helyre.

 separated

Csillag túrák

 image002 Képkivágás2

Egyik lehetőség:

Tudunk szállást biztosítani 2×2 fő részére természeti környezetben, újonnan épített, két hálószobás apartmanokban a lovas központ színhelyén.

 Képkivágás3

Másik lehetőség:

Bajnán, néhány km-re a lovas központtól egy hangulatos, családi panzióban tudunk szállást biztosítani igény, illetve nagyobb létszámú csoportok esetén. Természetesen a szállítást a panzió és a lovas központ között mi biztosítjuk.

 separated

Vadkempinges túra

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA horse_riding_hungary_40

Lovaglás a pusztában, ahol az éjszakát sátorban töltjük a lehető legszorosabb kapcsolatban a természettel, a lovak közvetlen közelében. Aszemélyes felszerelést, illetve egyéb szükséges dolgokat autóval szállítjuk az éjszakai helyszínekre, majd távozás után vissza azokat a kiindulási helyre.