Lovaglás és luxus wellness Magyarországon

5-csillagos luxus környezetben eltöltött tetszőleges idejű wellness nyaralás egybekötve személyre szabott túraprogramokon való lovaglással Magyarországon, a Gerecse festői lankáira épült apartman komplexumhoz telepített, jól idomított és gyakorlott túralovakkal, képzett és tapasztalt túravezetővel.

well1 Ezt a programot azoknak terveztük és ajánljuk, akik szeretnék egyesíteni a pihenést, kikapcsolódást, – mindezt egy igényes, luxus környezetben – a lovaglás élményével és mindezen szolgáltatásokkal szemben pedig a legmagasabb szintű minőségi elvárásokat támasztják.

Vendégeink szállása a Gerecse dombjai, erdői között található üdülőfaluban lesz. Teraszházak 4 és 6 fő befogadására alkalmasak.

Az amerikai stílusú luxuskonyhában beépített konyhabútor, mosogatógép, kombi grill, kávéfőző és gázfőzőlap szagelszívóval található. A nappaliban kényelmes ülőgarnitúra, hotel TV magyar és külföldi csatornák, Hotel TXT, valamint telefon és korlátlan internet használat várja a vendégeket. Az apartman típustól függően kettő vagy három légkondicionált hálószoba minőségi ágyakkal várja vendégeinket. Minden egyes apartmanban széf is található. Vendégeink a kerti bútorokkal ellátott teraszról gyönyörködhetnek a párját ritkító panorámában vagy grillezhetnek barátaikkal kedvükre, akár csak egy kertes házban.

well3 well4

A multifunkcionális központi épületben wellness- és élményrészleg, pool – bár, bolt, 24 órás recepció szolgálat, drink – bár, étterem – 2 panorámás terasszal,- lounge, konferencia- és szekcióterem, fitneszterem és a sok egyéb szórakozási lehetőség található.

Lovas vendégeink kísérői részére, illetve azok számára, akik nem lovagolnak, az alábbi programokat ajánljuk:

lovas kocsikázás, lovas hintó, erdőjárás, vadles, vadászat, horgászat, mountain bike túrák, vitorlázás, kajakozás, kenutúrák, koronglövészet, íjászat, „quadozás” terep pályán, paintball, gyalogtúrák szervezése vezetővel egybekötve idegenvezetéssel és egy kis borkóstolással.

Lovasainkat lovas kocsival hozzuk el és visszük vissza az istállótól a szállásukra.

A lovas programok egy előre megbeszélt és elfogadott terv alapján szervezzük, messzemenően illeszkedve a résztvevők lovaglási tudásához, illetve igényeihez.