Lovaink

 

Barbi:

 

lo1Azt mondják rólam, hogy fakó kanca vagyok. Sokszor makacskodom, de imádnivaló teremtés vagyok. Kényelmes hátam miatt a kezdőket a helyes ülésre tanítom, a haladókat pedig határozottságra. Szeretek akadályok felett ugrani. Fajtám: hannoveri.

Marmagasságom: 165 cm,

Súlyhatár, amit még elbírok: 70 -75 kg.

separated

Terka:

 

terkaA legtöbb lovas kedvence vagyok. Sokszor azt mondják rám „milyen szép pettyes ló”! Kikérem magamnak, nem pettyes, hanem legyes-szürke vagyok! Imádok ugrani és vágtatni. Szeretem a merész lovasokat, de a kezdőkkel is nagyon jól együttműködöm. Bárki meg tud ülni, hisz teljesen „automata” vagyok. Fajtám: shagya arab.

Marmagasságom: 160 cm,

Súlyhatár, amit még elbírok: 70 – 75 kg.

separated

 

Apacs:


Apacs ugrikSárga színű, gyors angol telivér vagyok. Kezdő lovast nem ajánlok a hátamra, mert süvítek, mint a szél. A régi szép időkben a galopp pályák füvét koptattam, jó eredményekkel. Sajnos már kiöregedtem a szakmámból, de ha kell, akkor bármikor újra ringbe szállok.

Magasságom: 158 cm,

Súlyhatár, amit még elbírok: 70 – 75 kg.

separated

Persil:

 

Persona a teljes nevem, de mindenki Persilnek szólít, gondolom a színem miatt. Szürke magyar félvér kanca vagyok. Osztályban kezdő lovasokat ültetnek rám, mert kicsit lusta vagyok. Terepen viszont száguldok, hiszen imádok oda járni. Ezért jobban szeretem a tapasztaltabb lovasokat, akik értékelik szorgalmamat.

Magasságom: 178 cm,

Súlyhatár, amit még elbírok: 80 kg.

separated

Iván:

 

ivanÉn egy herélt sport póni vagyok. Régen 1 méteres akadályokon is átszárnyaltam, de ma már hobbi lóként szolgálok. Azért ha van alkalom ma is szívesen ugrok, de főleg kezdő lovasok lovagolnak. Terepre szeretek járni, ott élénkebb vagyok, mint osztályban. A kicsi gyerekek imádnak futószáron tornázni és ügetni rajtam. Szeretettel várom a terápiás lovasokat is, ígérem, nagyon türelmes leszek velük. Színem pej.

Magasságom: 148 cm,

Súlyhatár, amit még elbírok: 60 kg.

separated

Bianka:


 

Mindenki rajtam lovagol először. Nagyon nyugodt, türelmes ló vagyok, lovas tornázni szoktak a kezdők rajtam. Szelíd természetem miatt sokan kedvelnek. Színem sárga, nemem kanca, fajtám kisbéri. Szeretettel várom azokat a gyerekeket és felnőtteket, akik szeretnék elkezdeni lovas tanulmányaikat.

Magasságom 168 cm,

Súlyhatár, amit még elbírok: 90 kg.

separated

 

 

Monti:


10849844_836913293039960_7764525388065768362_nLegtöbbször haladó lovasokat ültetnek a hátamra, mert pörgős kis ló vagyok. Fajtám quarter horse, színem pej. Génjeimben van a marhaterelés, de ezt a képességemet egyelőre még nem használtam, pedig nagyon szép Magyar Szürke Szarvasmarhák is laknak itt. Imádom a tereplovaglásokat azokkal a vagány lovasokkal, akik szeretik az izgalmas helyeket.

Magasságom 158 cm,

Súlyhatár, amit még elbírok: 60 – 65 kg.

separated

Nabil:

 

 

Én Nabil vagyok…egy gyönyörű, szürke herélt paci.
A fajtám arab félvér.
A haladó lovasok többsége imád engem ,de én is szeretem őket. A kicsikkel is elvagyok ,őket a helyes ülésre tanítom meg a pályán! Nyáron a túrák rendszeres résztvevőjeként száguldok mint a szél,de ha úgy kívánják tőlem akkor szívesen sétálgatok nyugisan az erdőben.

Marmagasságom :160 cm

Súlyhatár: 70-75 kg

separated

Homár:

 

Én egy gyönyörű sárga színű kisbéri herélt vagyok. Kezdőknek nem ajánlom magam, mert magam is kezdő vagyok a szakmában. Szeretek dolgozni. Kicsit néha túlságosan is pörgök, viszont egy határozott, jó lovas kedvéért bármit megteszek. Kíváncsi természetű, bújós paciként ismernek az emberek.

Magasságom: 168 cm,

Súlyhatár, amit még elbírok: 90 kg.

separated

Mistral:


MisztrálApai ágon a versenypályák ördögeinek családjába tartozom, és ezeket a géneket nagyon is jól örököltem. Nagyon izgalmasnak tartom, ha akadályok felett kell szárnyalnom. Ebben segít az is, hogy a díjlovaglás alapjait már sikerült megtanulnom. Mellesleg kedves, barátságos paci vagyok és a haladó lovasokkal remekül együttműködöm. Színem pej, nemem herélt, fajtám kisbéri.

Magasságom 174 cm, Max súlyhatár: 90 kg.

separated

Hercegnő:

 

SANYO DIGITAL CAMERA

Én vagyok a főnök a csapatban és erre folyamatosan emlékeztetem is a kollégákat. Ismerem az összes túraútvonalat, de erre szükségem is van, hiszen vezető-ló vagyok. Ha eltévednénk, rám mindig lehet számítani, biztos hazahozom a csapatot. Kisbéri félvér kanca vagyok, ragyogó pej színnel.

Magasságom: 166 cm,

Súlyhatár, amit még elbírok: 90 kg.

 

 

separated

Fátyol:

 

Kisbéri félvér herélt vagyok, ideális iskolaló a haladó lovasok számára. A terep a kedvencem, ahol lehet sokat vágtázni. Néha egy-egy kis madár a bokorban nagyon ijesztő tud lenni, tőlük még megijedek néha. Szeretem kipróbálni a lovasaimat, hátha én lehetek a főnök. Persze ha nem, azt elfogadom, és utána remekül együttműködöm. Főleg gyerekek és könnyebb felnőttek lovagolnak, mivel nem vagyok túl magas. A legelőn is nagyon barátságos vagyok, bármikor szívesen elfogadok Tőled egy kis nasit.

Marmagasságom: 160 cm

Testtömeg amit elbírok: 70 kg

separated

Mókus

 

A nevem Mókus, pej herélt vagyok a kisbéri fajtából. Nevemmel ellentétben nem vagyok kicsi, sőt mondhatni inkább egy igazi óriás. Még nem vagyok iskolaló, de ez lassan meg fog változni, hiszen nagyon gyorsan tanulok. Az ugratást különösen élvezem. Haladó lovasok ülnek rajtam és akit megszeretek azért a csillagokat is lehozom. Imádok vágtázni és remélem az idén már túrákon is részt fogok venni.

Marmagasságom : 185 cm

súlyhatár: 95 kg

separated

 

Kenzo:

 

Kenzo

Én még kezdő vagyok a szakmában, ezért képzésre szorulok. Remélem, hogy hamarosan a túrák állandó résztvevője leszek és akkor ígérem, hogy utána a pályán is kezelhetőbb leszek. Nagyon szeretem az embereket, a legelőn szívesen haverkodok mindenkivel. Fajtám shagya arab és  pej herélt vagyok. Egy vagány, határozott lovassal legyőzhetetlen párost alkothatunk.

Marmag: 158 cm

súlyhatár: 80 kg

separated

Bajnok:

 

Bajnok_

Én egy igazi bajnok vagyok! Nem csoda, hisz régebben a díjlovas versenyek gyakori résztvevője voltam. Ma már jól megérdemelt nyugdíjas éveimet töltöm, de ha bármikor megkérnek egy kis díjlovas bemutatóra, azt örömmel vállalom.  Szívesebben lazítok azonban terepen egy könnyű kis lovassal a hátamon. A pályán bármikor számíthatnak rám a kezdők. Színem sötétpej, nemem pedig herélt. A fajtám angol telivér.

Marmagasságom: 165 cm

Testtömeg, amit elbírok: 70 kg

separated

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mentosz:

 

Mentosz3

Én inkább a túrákat szeretem, és jó társa vagyok egy merész haladó lovasnak. A négy fal között nem igazán érzem jól magam. Ha muszáj -mivel jó magas vagyok- a kezdő, nagyobb súlyú embereket bevállalom futószáron, ha előtte már kibuliztam magam terepen. Színem szürke és kisbéri herélt vagyok.

Marmagasságom: 178 cm

súlyhatár: 95 kg

separated

 

Azték:
Én az újoncok közül vagyok egy pej herélt. A nevem Azték. Mivel elég gyorsan tanulok és igazán jófej vagyok, ezért hamar kedvenc lettem. Ma már a túrák és iskolalovaglások aktív résztvevőjeként erősítem a csapatot. Az ügyes és határozott lovasokat szeretem, velük szépen együtt dolgozom. Imádom a feladatokat.  Ha nem egyértelműen kérsz tőlem valamit akkor  viszont ne csodálkozz, hogy mást fogok csinálni. Például  lustálkodom egy kicsit a pálya közepén, még annak ellenére is , hogy apukám angol telivér volt. 🙂

Marmagasságom: 175 cm Súlyhatár: 80 kg