Csillag túrákon való lovaglás a Gerecsében

A résztvevők igényei alapján tervezett és kivitelezett, izgalmas, naponta változó jellegű és tempójú túrákon való lovaglás Magyarország egyik legszebb tájegységében, az otthon kényelmével.  

Egy azonos bázisról kiinduló, majd oda naponta visszatérő, tetszőleges időtartamú és tempójú túrákon kínálunk lovaglást, személyre szabott feltételekkel, kívánság szerinti kiegészítő sport és turisztika programokkal, lenyűgöző környezetben, mindezt barátságos árakon.

Helyhez kötött lovas túrák egy nyugodtabb változata a progresszív, vonal túráknak. Éjszakák egy adott helyen, a lovas klub közelében töltjük, így több idő jut a kikapcsolódásra, pihenésre. Azok élvezik az ilyen programokat inkább, akik nem szeretik a napi csomagolást.

Az azonos bázison való tartózkodás lehetőséget nyújt a lovaglást kiegészítő, változatos sport és kulturális programokon való részvételre. Kínálatunk széles skáláját találhatják meg honlapunkon. Szívesen szervezünk látogatást, kirándulást a környező városokba, illetve Budapestre, valamint a környezet jobb megismerését szolgáló találkozásokat helyi emberekkel, kézművesekkel.

image002 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha szeretné megtapasztalni a vidék szépségeit lóháton, de nincs ideje, hogy egy egész hétre kizökkenjen a napi ritmusából, itt van néhány, rövid lovas kiruccanási lehetőség. Lélegzetelállító látvány, szép szállás és nagyszerű lovas túrák – összetömörítve egy- két vagy három napos programokba, melyek természetesen tetszés szerint hosszabbíthatóak.

Ezek a programok napi 5-6 órás, hangulatos lovas programot kínálnak, míg az éjszakákat a lovas klub vendégszobáiban, illetve a szomszéd falu hangulatos panziójában töltik a résztvevők, ahol reggelit és a vacsorát szolgálnak fel. Ebédeket útközben kísérő járművek szállítják, vagy Ön hozza magával a nyeregtáskában. A helyhez kötött lovas túrák első osztályú lovaglást jelentenek az otthon kényelmével. Túráinkat, gyakorlott és képzett vezető irányítja.