Vadkempinges vonal túrák – Progresszív lovaglás járműtámogatással, éjszakák a szabadban

Az éjszakákat sátrakban a szabadban töltve, a természettel és a lovakkal mindvégig a legszorosabb kapcsolatban történő túrákon való lovaglás a Gerecsében és annak környékén.

Vadkempinges lovas túrákat azoknak kínáljuk, akik mindig is szerették volna a természettel nagyon szoros kapcsolatban belovagolni a vidék legszebb tájait.

Szinte ideális lehetőség egy baráti társaság számára, hogy együtt tölthessen néhány felejthetetlen és izgalmas napot lovaglással Magyarország páratlanul szép tájvédelmi környezetében.

kempinges SANYO DIGITAL CAMERA

A túravezető elviszi Önt a környék legszebb tájaira, zugaiba, távol a forgalmas turista útvonalaktól. A résztvevők közvetlenül találkoznak helyi emberekkel, megismerik életüket, szokásaikat, mindezt lovakkal, természettel való harmóniában. Ez a komplex élmény egy életre szól majd. Éjszakákat általában sátrakban töltjük, a szükséges felszereléseket, ételt, italt kísérő, szállító járművek biztosítják.

A túra során Önnek lehetősége van néhány gyorsabb tempójú, izgalmas lovaglásra is.

A túrák időtartamát, a megteendő napi távolságokat, a legmegfelelőbb haladási tempót Önnel való gondos és előzetes egyeztetés alapján tervezzük meg, így messzemenően tudunk alkalmazkodni az ön lovaglási tudása, illetve egyéni igényeihez. A túrákat képzett és tapasztalt vezető vezeti és felügyeli, mindezt jól képzett és nyugodt lovainkkal biztosítjuk Önöknek.