“Vonal túrák” – Progresszív Lovaglás – Az éjszakák fogadókban

Egyedi tervezésű, személyre szabott vonaltúrákon való lovaglás a Gerecsében és környékén, melyeken az éjszakákat fogadókban és egyéb szálláshelyeken töltjük.

 Az Ön aktív közreműködésével megtervezett, személyre szabott, szinte tetszőleges időtartamú változatos és izgalmas vonaltúrákon kínálunk lovaglást Magyarország egyedülállóan szép tájvédelmi környezetében, melynek keretében minden estét egy másik kényelmes, szebbnél szebb környezetben található panziókban és szálláshelyeken töltheti, személyes holmiját kísérő járműveink viszik egyik helyről a másikra, majd a túra végén visszatérünk az eredeti induló állomásra. 

Ha fel akarja fedezni a gyönyörű vidéket lóháton, de nem igazán szeret aludni sátorban, van egy lehetőség az Ön számára az úgynevezett –„ Vonal túrákon való lovaglás” Ezek a vonaltúrák egyik helyről egy másikra vezetnek. Az éjszakázás hangulatos fogadókban és szállodákban történik, ahol jellemzően a reggelit és vacsorát szolgálják fel, kitűnő konyhával kedveskednek nagyon szép környezetben.

Ön aktív részese lehet a túrák tervezésének, attól függően, hogy hány órát kíván naponta nyeregben tölteni, milyen tempóval kíván haladni, milyen jellegű tájon szeretne több időt tölteni. Ebédeket néha útközben szolgáljuk fel, melyeket a kísérő járművek szállítanak, vagy Ön hoz magával, a nyeregtáskában. Ezek a lovas túrák első osztályú lovaglást kínálnak és mindezt az otthon kényelmével. A túrát képzett, gyakorlott, angolul beszélő vezető irányítja és lelkes munkatársak csapata dolgozik a háttérben az Ön kényelméért, illetve elégedettségének elnyeréséért. Lovaink jól idomított, gyakorlott túra lovak.

horse_riding_hungary_34 DSC00015

2007.09.15 027 2007.09.15.Séverine 194